Strikke Glad - StrikkeGladAltidGlad

Om os og især mig.
Som sagt elsker jeg at  strikke. Min mor lærte mig at strikke som  4-årig. Jeg kan godt huske hvor  svært det var, og at strikketøjet sommetider  blev kylet hen ad gulvet. Men jeg ville lære det, og har strikket  alt muligt lige siden. Af og til laver jeg også mine egne mønstre. Ideer er der nok af, det er mere tiden det kniber med.
 
Jeg har siden 1988 været medlem af en kollektivbutik, der hedder EGEN-ART. Den ligger Algade 7, 6950 Ringkøbing. Vi er 8 medlemmer i butikken, og vi laver strik, filt, keramik, glaskunst, patchwork, papirfoldning og maler i olie og akvarel. Der kommer hele tiden nye sjove ting i butikken. Det har været gode og lærerige år at være med i Egen-Art.

Den 1 September 2013 åbnede jeg min egen strikbutik i Vester Strandgade 6 c, 6950 Ringkøbing. Det var en længe ønsket drøm der gik i opfyldelse. Butikken er et dejligt garnparadis, med mange dejlige gode kvaliteter. Jeg elsker den personlige betjening, men sender også gerne. Vi aftaler betaling. ved bestilling.
Mit mobilnr er: 40713919
 
Jeg forhandler garn fra følgende firmaer: Filcolana, Gepard, Coats, Viking garn, Hjelholt, B.C.Garn, og lidt fra Onion og Svarte Fåret, Dale og Jarbo garn. Jeg har masser af strikkepinde og andet tilbehør, samt knapper og brocher og diverse sytilbehør.
Ring du bare og hør, om jeg har lige det du søger.
 
Min hjemadresse er:
Anette Riis Jensen
Nørre Alle 1 Hee
Ringkøbing, 6950
 

Butikkens adresse er: Vester Strandgade 6 c, 6950 Ringkøbing
SiteBuilder drevet af  Vistaprint